Cartea interzisa a Raselor Extraterestre!


-O carte secretă scrisă la Moscova face furori printre specialiști. Ea a fost descoperită în una dintre cele 58 de cutii care au aparținut unui diplomat rus și în care au mai fost descoperite și alte documente de mare importanță.

Cartea a fost descoperită în anul 1946, de către fiul diplomatului. Mult mai târziu, în anul 2004, cartea a fost tradusă în limba engleză si a existat tot mai multe versiuni noi. Autorul sa autorii  cărții sunt necunosti, dar conform spuselor fiului diplomatului, cartea a fost utilizată de serviciile secrete rusești pentru determinarea raselor Extraterestre.

În carte sunt prezentate mai multe rase de extratereștri care au vizitat Pământul. În anul 1947, mareșalul Constantin Vershinin le spunea subalternilor săi, este datoria voastră de a investiga toate evenimentele cu privire la vizitele sau incidentele ce au ca subiect creaturi de pe alte planete sau creaturi non-terestre care se ascund pe planeta noastră.

Este datoria voastră de a raporta imediat superiorului vostru orice dovadă strânsă în timpul investigațiilor. Este datoria voastră de a păstra secretul absolut în timpul investigațiilor voastre, cu excepția raportărilor către superiorul de care aparțineți

Este datoria voastră de a distruge această carte în cazul în care integritatea voastră vă este pusă în pericol. Pierderea acestei cărți va avea consecințe serioase asupra voastră precum și a familiei voastre.

Referitor la conținutul cărții, se face o amplă prezentare a raselor extraterestre care ne-au vizitat. Unele sunt pașnice, altele sunt extrem de agresive. În carte se spune că rasa Kurs a vizitat planeta cu 1000 de ani înainte de Hristos



Comentarii