Cele mai Bantuite 10 Locuri Din Romania

 

Cele mai bantuite locuri din Romania conform unei analize facute pe 10 ani din spusele Localnicilor si oamenilor din zona.

Nr 1 Padurea Hoia-Baciu - In mod sigur cel mai bântuit și mai Straniu loc din România din cate spun localnici si vizitatori paduri, pădurea Hoia-Baciu, din județul Cluj, ascunde numeroase mistere care nu au fost încă elucidate. În primul rând întreaga natură se pliază perfect pe atmosfera de straniu. Copacii cresc noduroși, au forme ciudate și strani.  Martorii au semnalat apariții OZN, lumini și prezențe spectrale ciudate. Mulți susțin că prezintă stări de rău, amețeală, leșin,stari de greata si arsuri de piele la intrarea în pădure și în același timp se simt priviți, urmăriți de o prezența pe care nu o pot explica.

Nr 2 Manastirea Chiajna - Se aflata în cartierul Giulești-Sârbi si fost construită în secolul XVII, în timpul domniei lui Alexandru Ipsilanti, dar nu a fost niciodată deschisa  ca lăcaș de cult, fiind abandonată în timpul epidemiei de ciumă. Legendele se împletesc în jurul motivului pentru care în mânăstire preoții nu au slujit niciodată, unul din ele fiind sacrificiile umane de la invazia turcilor. Localnicii susțin că umbre stranii apăr în vecinătatea mănăstirii iar bătaia clopotului dispărut demult din mânăstire care sparge uneori liniștea nopții in timpul Luni Pline sau Luni Sangerii. Numele de Chiajna este legat și de două crime odioase, din 1967 și respectiv 2006 desprea care se stie ca a fost vorba de ritualuri Satanice cu autori necunoscuti.

Nr 3 Troita miresei -La ieșirea din comuna Găești, pe DN7, se află Troița Miresei, monument aflat în paragină care amintește de o poveste tragică din anii 30...Pe 24 septembrie 1936, Margarenta Ștefănescu, prospăta mireasă și-a pierdut viața într-un accident rutier in timp ce se indrepta sprea biserica. A fost inițial îngropată la Bellu, apoi familia i-a mutat trupul în Biserica Miresei de pe dealul Flămânda, monument construit de părinții săi.,Margareta aduce noroc tuturor cuplurilor care s-au căsătorit în Biserica Miresei dar pare că încă se simte singură, căci lângă troița abandonată au avut loc numeroase accidente rutiere toate soldate cu victime Barbati- Necasatoriti sau in prag de casatorie. Există martori care spun că au văzut și o siluetă în alb lângă troiță

Nr 4 Padurea Radovan - Pădurea Radovan, este un loc inconjurat de mister si de foarte multe intamplari ciudate dealungul anilor. Lacul Fântânele, locul unde mulți tineri și-au pierdut viața murind înecați. De asemenea,pădurea este asociată în mod straniu cu multe accidente de mașină. Vinovatul? O tânără mireasă care și-a găsit sfârșitul aici în anii 40, spânzurându-se de o creangă. Frumoasă mireasă nu și-a găsit odihna iar noaptea, se spune că îi ademenește pe tinerii nesăbuiți, care se aventurează în pădure, până la malulul lacului Fântânele,unde îi îneacă constienti sau inconstienti(somnambuli).

Nr 5 Dealul Lunganilor -Cele două războaie Mondiale au lăsat urme adânci asupra acestei regiuni, aflate undeva între orașele Iași și Pașcani. În primul război mondial mii de soldați au murit de tifos chiar pe Dealul Lunganilor, cadavrele lor fiind aruncate în gropi comunale.În cel de-al doilea război mondial Dealul Lunganilor a fost un câmp de luptă deschis, numeroasele victime fiind de asemenea îngropate în gropi comunale. Siluetele soldaților pot încă fi văzute, spun martorii, iar strigătele lor de suferința rup uneori liniștea nopti.

Nr 6....

Nr 7...

Nr 8..

Nr 9..

Nr 10 ..Urmariti Video si daca v-a plac asemenea subiecte Abonati-va Canalului de Youtube

Comentarii