Cine are acces la dosarele secrete cu extratereştri şi OZN-uri?

Cine are acces la dosarele secretele cu OZN și Extraterestri 


Preşedintele SUA, şeful CIA şi ministrul american al Apărării nu au acces la dosarele secrete cu extratereştri şi OZN-uri!? Atunci, cine are?

Dr. Steven Greer este un cercetător în domeniul secretelor OZN-urilor şi extratereştrilor, creatorul Centrului pentru Studiul Inteligenţei Extraterestre şi al proiectului cu nume “Disclosure Project”.

Deținând contacte cu anumite persoane foarte înalt poziționate în ierarhia guvernamentală, informațiile expuse de Steven Greer sunt uluitoare.

Într-una dintre întâlnirile cu Bill Clinton, președintele de atunci al SUA, cu șeful CIA și cu secretarul apărării SUA, dr. Greer relatează în una dintre cărțile sale că a realizat cu surprindere că până și acestor persoane li s-a interzis accesul la secretele legate de OZN-uri și extratereștri. Pare de necrezut, dar pur și simplu se merge pe principiul “need to know” și nimic mai mult.


Urmariti clipul ! #Cercetarileluikage #subscribe #Dosarelesecrete Pentru abonare apasati subscribe/abonare https://www.youtube.com/channel/UCDD_P6jtYlPWNaOIQkki_Cw blog Cercetarile lui kage - https://cercetarileluikage.blogspot.com

Comentarii