Misterul Piramidelor -erau locuinte pentru Extraterestri





Piramide se găsesc peste tot în lume: din Australia, până în Egipt ,Mexic chiar și în SUA. Dar, se găsesc oare piramide în România? Conform unui papirus egiptean gasit intr-o pestera de langa Marea Moarta, se pare că da. Astfel, în jurul munţilor Carpaţi ar fi fost construit un complex care cuprindea piramide mai mari şi mai mici, identice celor din Egipt.



 Una din locaţii este Măgura Codlei, în apropierea râului Olt. Se pare că 3 din piramidele mici au fost dărâmate, iar lespezile transportate peste Olt, în locul numit astăzi Sona, lângă Făgăraş, unde au fost reasamblate obţinându-se astfel 8 piramide mai mici care au servit ca şi morminte străvechilor regi ai Daciei.



Un alt centru important din România, marcat cu o piramidă, se găsea în oraşul Tulcea, înaintea bifurcării fluviului Dunărea în 3 braţe. Un alt grup de piramide mici se găseşte în oraşul Râşnov (jud. Braşov). O piramidă misterioasă de mileni intregi se gaseste ascunsa în Munţii Retezat.

Tot in acelasi papirus se descrie scopul ascuns al acestor piramide: ele serveau drept locuinţă extratereştrilor, protejându-i de radiaţiile solare, iar marea lor particularitate constă în faptul ca la o treime de bază şi două treimi de vârf, forţa atracţiei gravitaţionale era nulă adica 0.



Dar oare cum au fost construite piramidele? intrun papirus gasit intr-o pestera din Marea Moarta explica faptul ca Piramidele erau facute printr-un procedeu  foarte simplu. Dintr-un aliaj de vanadiu şi titan se făceau cofraje în interiorul cărora oamenii puneau diverse pietre de diferite  mărimi, pietre care ulterior erau topite cu laserul sau cu un dispozitiv care concentra lumina solară pe perimetrul limitat, putându-se ajunge astfel la temperaturi de peste 4.000°C.



Aşa se explică urmele acestui aliaj găsite pe lespezile piramidelor, suprafaţa lor perfect plană şi faptul că acestea îşi schimbă culoarea în funcţie de poziţia soarelui.

Timpul construirii piramidelor a fost relativ scurt deoarece stăpânind legi ale fizicii avansate, Extratereştrii creau un câmp magnetic în jurul lespezilor, anulându-le forţa de atracţie gravitaţională. Astfel, lespezile foarte grele deveneau foarte uşor de transportat şi de aşezat.

Comentarii